Romania participa la Targul de Turism de la Stuttgart

targ-turism-stuttgartPreședintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Răzvan Filipescu, participă la deschiderea oficială a Târgului de turism CMT (Caravan, Motor, Tourismus), organizat la Stuttgart, Germania, în perioada 11-19 ianuarie a.c, România amenajând pentru această manifestare un stand de 100 de metri pătrați, se arată într-un comunicat ANT.

‘În cadrul întâlnirilor oficiale prevăzute pentru următoarele zile, președintele ANT, Răzvan Filipescu, împreună cu reprezentanții Messe Stuttgart vor stabili detaliile privind participarea României la Târgul de Turism CMT Stuttgart din 2015, în calitate de țară parteneră. Piața germană reprezintă o piață prioritară în cadrul strategiei de promovare a turismului românesc, cifrele privind numărul sosirilor vizitatorilor germani sau al înnoptărilor în unitățile de cazare din România indicând o clasare a Germaniei în topul primelor 3 țări generatoare de turiști’, se arată în comunicatul citat.

Târgul CMT (Caravan, Motor, Turism) Stuttgart este considerat cea mai mare manifestare pentru public din Europa, numărul vizitatorilor din 2013 ridicându-se la peste 223.000.

CMT Stuttgart are un concept de trei țări partenere : una din Europa, una de peste ocean și o țară sau regiune pentru segmentul camping. În cadrul târgului va fi organizat un eveniment dedicat cicloturismului și vacanțelor active, și un sfârșit de săptămână dedicat ecoturismului și turismului cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>